Free Shipping in Australia on over 5 million books in stock
Vogels Kijken op Lesbos By Luc Hoogenstein

Vogels Kijken op Lesbos

Used Price
$41.99
inc. GST
Free Shipping in Australia
Lesbos, een Grieks eiland in de Oost-Egeische zee staat bij vele vogelaars, vogelfotografen en andere natuurliefhebbers bekend als een waar paradijs. Vogels Kijken op Lesbos is de ideale gids voor iedereen die deze rijkdom wil ontdekken.

Only 1 left


Vogels Kijken op Lesbos Summary


Vogels Kijken op Lesbos by Luc Hoogenstein

Ontdek de mooiste vogelgebieden van Europa! Lesbos, een Grieks eiland in de Oost-Egeische zee staat bij vele vogelaars, vogelfotografen en andere natuurliefhebbers bekend als een waar paradijs. Vogels Kijken op Lesbos is de ideale gids voor iedereen die deze rijkdom wil ontdekken. Het beschrijft de belangrijkste vogelplekken op het eiland, en geeft daarbij achtergrondinformatie over het landschap, de bereikbaarheid en de soorten die je er in verschillende jaargetijden kunt aantreffen. Deze natuurgids biedt ook algemene reisinformatie over dit unieke eiland, en vertelt ook waar je andere dieren en mooie landschappen kunt zien. Bovendien bevat het boek veel praktische tips over vogels kijken en fotografie. Een checklist is opgenomen met alle er voorkomende vogelsoorten en wanneer je deze het beste kunt zien. Een onmisbare reisgids voor iedereen die Lesbos op de verlanglijst heeft staan!

Customer Reviews - Vogels Kijken op Lesbos


Why buy from World of Books

Our excellent value books literally don't cost the earth
Free delivery in Australia
Read more here
Every used book bought is one saved from landfill

Additional information

GOR010796481
Vogels Kijken op Lesbos by Luc Hoogenstein
Luc Hoogenstein
Wildernis Dichtbij
Used - Like New
Paperback
KNNV Uitgeverij
2014-04-30
160
9050114555
9789050114554
N/A
Book picture is for illustrative purposes only, actual binding, cover or edition may vary.
The book has been read, but looks new. The book cover has no visible wear, and the dust jacket is included if applicable. No missing or damaged pages, no tears, possible very minimal creasing, no underlining or highlighting of text, and no writing in the margins.